חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שניצל טמפורה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שניצל טמפורה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג חזה עוף
6 ביצים
פרורי לחם (של ויטה ו/או של גריסיני)
מעט קמח לבן רגיל
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
לפרוס את חזה העוף לרצועות בינוניות (שניצלונים) שיהיו דקות
להפריד את הביצים ל-2 קערות * חלמונים * חלבונים.
להכניס לקערת החלמונים את כל רצועות חזה העוף ולערבב כך שכל הבשר יצופה בצהוב של הביצה.
בקערה נפרדת מערבבים את פרורי הלחם עם מעט קמח לבן מצפים את כל רצועות העוף בפרורי הלחם טוב, טוב. מסדרים בצלחת שטוחה .
לקערת החלבונים מוסיפים 2 כפות מיונז, כף גדושה חרדל, פלפל שחור, כ- 3 שיני שום כתוש וכף אבקת מרק עוף (בשרי). טורפים את כל המרכיסבים לעיסה סמיכה ואם יש צורף מוסיפים כ-2 כפות מים .
בסיר טיגון עמוק ממלאים שמן (שיהיה גבוהה כמו לצי'פס) מחממים את השמן מאוד.
טובלים רצועה בבלילה של החלבונים ומיד לשמן החם.
רצועות השניצלים יצופו מיד ויקבלו צבע חום-זהוב לטגן רק עד לקבלת הצבע ומיד להוציא.
להניח על נייר סופג ולהיזהר שלא יגמר לפני שמגישים לשולחן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון