חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שניצל מטוגן אחר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שניצל שהילדים שלי טורפים עוד לפני שמגיע לצלחת. פריך ורך.
שניצל מטוגן אחר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שניצל שהילדים שלי טורפים עוד לפני שמגיע לצלחת. פריך ורך.
הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוף, טרי או מופשר (כמות לפי מספר הסועדים)
ביצה 1-2
חרדל 1-2 כפות
פירורי לחם
שמן עמוק לטיגון
אופן ההכנה
מנקים את חזה העוף מכל הגידים ושוטחים לחלקים דקים. מניחים את כל החלקים הנקיים בקערה עמוקה, יוצקים מעל את הביצים ואת החרדל. בשתי ידיים לשים היטב ועוטפים את כל חלקי העוף. בקערה נפרדת (או בשקית ניילון ללא חורים) מניחים את כמות פירורי הלחם הרצויה. זורקים לתוך פירורי הלחם את השניצלים המטובלים ועוטפים אותם היטב בפירורים מכל הכיוונים. שוטחים אותם על צלחת גדולה או על מגבת נייר ומשם לשם העמוק שחיממנו מבעוד מועד. לטגן עד להזהבה. להוציא על נייר סופג, מגבת נייר, ולאכול בתיאבון.
מגיש:
מקור: אורלי
שתף את המתכון