הוראות הכנה
מרכיבים
4 יח' חזה עוף פרוס
כורכום
מילוי
¼ ק"ג בשן בקר טחון
¼ ק"ג בצל קצוץ
פירות יבשים קצוצים (שזיף שחור, מישמש וצימוקים)
מעט פיסטוקים לא קלויים (לא חייב)
פלפל שחור
מלח
לטיגון
ביצה
פירורי לחם
אופן ההכנה
לטגן את הבצל להוסיף את הבשר טחון ולהמשיך לטגן ולפורר עם מזלג
להוסיף את הפירות , פלפל שחור ומלח.
לשים בצד להתקרר,
למלא את חזה העוף במילוי ולגלגל בניילון נצמד (כמו סוכרייה) ולשים במקרר כשעה,
לטבול את החזה הממולא בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם ולטגן.
לשים בתבנית
לשים מעט מהמילוי בסיר + 2 כוסות מים רותחים+ 1 כף כורכום ולבשל על להבה נמוכה
להוסיף 1 כף קמח (מומס במים) ולבשל כ- 2 דקות,
לשפוך את הרוטב על השניצלים בתבנית , לעטוף בנייר כסף ולהכניס לתנור שחומם בחוף בינוני כשעה,
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
