הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם חזה עוף
½2 עד 3 כוסות קורנפלקס "תלמה"- הכי בסיסי
1עד ½1 כפות שומשום
1 כף פטרוזיליה יבשה
1 כף אבקת מרק עוף אמיתי
2 ביצים
קמח לצפוי
שמן קנולה לטיגון,
אופן ההכנה
1. לנקות את חזה העוף משומנים וגידים , לפרוס לפרוסות ולשטח בעזרת פטיש שניצלים.
2. לרסק (גס) את הקורנפלקס (מעבד מזון ב 2 עד 3 פולסים) להוסיף את השומשום ,הפטרוזיליה המיובשת ואבקת מרק העוף ולערבב. להכין 3 כלים: בראשון קמח, בשני 2 ביצים טרופות ובשלישי - תערובת הקורנפלקס.
לחמם מחבת רחבה על אש בינונית עם שמן בגובה 1 ס"מ. לטבול כל שניצל בקמח, אח"כ בביצה ולבסוף בקורנפלקס המתובל. להדק את צפוי הקורנפלקס משני הצדדים ולטגן עד הזהבה משני הצדדים. לחזור על התהליך עד גמר כל מנת השניצלים.
להוציא לצלחת על מגבות ניר לספיגת עודפי שמן.
להגיש חם , אפשר עם אורז לבן או פירה תפו"א.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מקורי
שתף את המתכון
