חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שניצל עוף בצפוי שומשום-קורנפלקס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מאולתר בהשפעת העוף המטוגן האמריקאי (Kentucky Fried Chicken ).
שניצל עוף בצפוי שומשום-קורנפלקס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מאולתר בהשפעת העוף המטוגן האמריקאי (Kentucky Fried Chicken ).
הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם חזה עוף
½2 עד 3 כוסות קורנפלקס "תלמה"- הכי בסיסי
1עד ½1 כפות שומשום
1 כף פטרוזיליה יבשה
1 כף אבקת מרק עוף אמיתי
2 ביצים
קמח לצפוי
שמן קנולה לטיגון,
אופן ההכנה
1. לנקות את חזה העוף משומנים וגידים , לפרוס לפרוסות ולשטח בעזרת פטיש שניצלים.
2. לרסק (גס) את הקורנפלקס (מעבד מזון ב 2 עד 3 פולסים) להוסיף את השומשום ,הפטרוזיליה המיובשת ואבקת מרק העוף ולערבב. להכין 3 כלים: בראשון קמח, בשני 2 ביצים טרופות ובשלישי - תערובת הקורנפלקס.
לחמם מחבת רחבה על אש בינונית עם שמן בגובה 1 ס"מ. לטבול כל שניצל בקמח, אח"כ בביצה ולבסוף בקורנפלקס המתובל. להדק את צפוי הקורנפלקס משני הצדדים ולטגן עד הזהבה משני הצדדים. לחזור על התהליך עד גמר כל מנת השניצלים.
להוציא לצלחת על מגבות ניר לספיגת עודפי שמן.
להגיש חם , אפשר עם אורז לבן או פירה תפו"א.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: מקורי
שתף את המתכון