הוראות הכנה
מרכיבים
5 שניצלים [ חזה עוף פרוס מטוגן בבלילת ביצה וטבול בפירורי לחם ]
לרוטב :
כוס יין אדום
2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
10 זיתים מגולענים וחתוכים לקוביות קטנות
2 כפיות אבקת מרק בשר
חצי כוס יין
בצל ירוק חתוך דק
אופן ההכנה
לטגן קלות את קוביות העגבניות ,הזיתים ,והבצל במעט שמן זית .להוסיף את היין ולהרתיח .להוסיף את המים ואבקת המרק, לערבב היטב ,להרתיח שנית ולבשל כ 5 דקות .
לצקת מעל לשניצל המוכן בצלחת הגשה ,ולהגיש חם
בתאבון!!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
