חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שניצל עוף מתובל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עדיף לטגן את השניצלים בשמן עמוק (השמן לא נספג כמו שמטגנים בקצת שמן)
שניצל עוף מתובל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עדיף לטגן את השניצלים בשמן עמוק (השמן לא נספג כמו שמטגנים בקצת שמן)
הוראות הכנה
מרכיבים
2 חזות של עוף טרי או יותר
למשרה של הביצים:
2-3 ביצים ,תלוי בגודל
2 כפות שמן זית
1 כף חרדל
2-3 שני שום קצוץ
1כוס בערך, של קמח לבן, או כפרי
מלח ופלפל שחור
חבילה קטנה של פרורי לחם, או מצה
פלפל אנגלי, גרגרי כוסברה טחונה, גרגרי קימל טחון ביחד כ-2 כפות
3 כפות אורגנו ובזיליקום יבש טחון (אפשר להכין כמות גדולה להאחסן בצנצנת )
שמן קנולה לטיגון עמוק.
אופן ההכנה
לבקש מהקצב שיחתוך לכם אותו לפרוסות בגודל ובעובי בנוני אחיד (מחזה 1 של עוף צריך
לצאת כ-4 מנות )
לשטוף את החזה ולייבש.
בקערה 1: לערבב את הביצים עם החרדל השמן והשום.
בקערה 2: לערבב את הקמח עם המלח והפלפל השחור
בקערה 2: לערבב את פרורי הלחם עם התבלינים (אפשר לשמור בצנצנת סגורה כמות יותר
גדולה).
לחמם מחבת רחבה עם שוליים גבוהים בשמן לפחות ½ מהתכולה של המחבת
לא למעוך או לדפוק את השניצלים הם אמורים להיות עבים כ-1 ס"מ . רק שיהיו ברוחב שווה
לקמח את השניצל היטב בקמח , להעביר לקערה של הביצים לטבול היטב ולהעביר לפרורי הלחם
לצפות מכל הצדדים .
לבדוק שהשמן רותח ולהכניס למחבת 2-3 שניצלים שיטגנו באותו העת להקטין את האש
לחצי ,לא להזיז את השניצל עד שהשוליים משחימים קלות ואז להפוך אותו לצד השני בזהירות.
להוציא את השניצל המוכן ולהניח על נייר סופג. להמשיך לטגן את שאר השניצלים.
להגיש חם עם פתיתים או אורז או ציפס וסלט ירקות טרי.
מגיש: shoshig
מקור: אישי
שתף את המתכון