חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שניצל עוף -פשוט וטעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שניצל עוף - מאכל הכי פופולרי אצלנו . אך אם רוצים לקבל תוצאה מעולה יש לשים לב לפרטים.
שניצל עוף -פשוט וטעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שניצל עוף - מאכל הכי פופולרי אצלנו . אך אם רוצים לקבל תוצאה מעולה יש לשים לב לפרטים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 חזה עוף טרי (אם משתמשים בחזה עוף קפוא -להפשיר לילה קודם במקרר)
1 ביצה
1 כפית אבקת מרק עוף
פרורי לחם מתובלים פיקנטיים (אפשר להשיג מוכן בכלי פלסטי)
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה
להפשיר את העוף במקרר לילה קודם (אם משתמשים בעוף קפוא) לנקות את חזה העוף משומנים וגידים ולפרוס לפרוסות בעובי של 1/2 ס"מ בערך (אם יוצא עבה יותר - לשטח עם פטיש שניצל)
להכין בלילה מן הביצה ואבקת מרק העוף ולהשרות את פרוסות חזה העוף בבלילה.
להכין כלי נוסף עם הפרורים המתובלים.
לחמם את השמן במחבת , לטבול את פרוסות העוף מן הבלילה בכלי עם פרורי הלחם המתובלים ולטגן עד קבלת גוון זהוב משני הצדדים.
להוציא לצלחת עם מגבת נייר סופג ולכסות גם מעל לשניצלים המוכנים.
להגיש חם.
אפשר לשמור במקרר עוד יום ולחמם שנית - אך אין כמו הטעם של שניצל טרי.
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון