הוראות הכנה
מרכיבים
6-7 פרוסות שניצל עוף דק
למילוי:
¼ קילו בשר טחון של פרגיות
¼ קילו חזה טחון
½ חבילת כוסברה קצוצה (או פטרוזיליה )
1 בצל גדול מגורד
½ כפית פפריקה מתוקה
קורט אגוז מוסקט
פלפל שחור גרוס
מעט כמון
מעט שמן לטיגון
לציפוי:
פירורי לחם +אבקת מרק עוף לטעם, ביצה+שמן לטיגון(¼ כוס)
לרוטב:
קופסת רסק עגבניות קטנה
1 בצל קוביות
½ כף אבקת מרק פטריות
קופסת פטריות מסוננת
גמבה קוביות
פפריקה חריפה מעט(לא מחייב)
אבקת מרק עוף
מים רתוחים, בערך ¼ כוס
אופן ההכנה
שלב א:מטגנים את הבצל+הבשרים במעט שמן עד שהבשר מתבשל. מתבלים ומקררים מעט.
שלב שני:ממלאים כל שניצל במילוי כף וחצי בערך ומגלגלים סוגרים עם קיסמי עץ באמצע כל שניצל טובלים כל אחד בביצה ופירורי הלחם ומטגנים מכל צד
מכניסים לתבנית פיירקס ומסדרים אחד ליד השני
שלב שלישי:מטגנים בצל מוסיפים את הפטריות והגמבה ומטגנים 5 דקות מוסיפים את הרסק+התבלינים ומערבבים. מוסיפים את המים ומבשלים עד רתיחה ומכבים.
שלב רביעי:יוצקים את הרוטב החם על השניצלים ומכניסים לאפייה ל-½ שעה ב- 180°c .
שלב חמישי :אוכלים בתיאבון ומדרגים...
מגיש:
מקור: שלי- משודרג
שתף את המתכון
