חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שניצל עם כיס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלוב מעניין של שניצל אפוי, ממולא ואח"כ מטוגן. מאכל שילדים אוהבים.
שניצל עם כיס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלוב מעניין של שניצל אפוי, ממולא ואח"כ מטוגן. מאכל שילדים אוהבים.
הוראות הכנה
מרכיבים
6 נתחי חזה עוף
1 בטטה
כף חרדל
4 ביצים
כוס פירורי לחם (זהב)
שמן לטיגון
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-180°C .
1.מקלפים את הבטטה ופורסים לאצבעות בעובי 1 ס"מ. משמנים קלות ומפזרים מעט פלפל ומלח.
2. מכניסים לתנור (180°C) ל-20 דקות אפיה. מוציאים ומניחים להתקרר.
3. פותחים פתח בחזות העוף- יוצרים "כיס".
4. מורחים את פנים הכיס בחרדל ומכניסים פרוסת בטטה לא עבה.
5. סוגרים את פתח חזה העוף בעזרת קיסם עץ (אותו מוציאים לאחר הטיגון)
6. טורפים את הביצים עם כף חרדל, מעט מלח ופלפל.
7. טובלים את חזה העוף הממולא בביצה ומעבירים לפירורי הלחם.
8. מחממים מחבת, מוסיפים שמן לגובה 1 ס"מ ומטגנים על אש נמוכה 3 דקות מכל צד. בגמר הטיגון להוציא את הקיסמים.
הצעת הגשה:
היות והפחמימות נמצאות בתוך השניצל אפשר להחליף את התוספת בקלח תירס מתוק.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: ניר צוק -ידיעות אחרונות
שתף את המתכון