הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוף פרפר או שניצל
פירורי לחם
שומשום
ביצה
שמן לטיגון
אפשרות תיבול 1
מלח
פלפל
כמון
כורכום
חרדל
אפשרות תיבול 2
רוטב סויה
חרדל
אבקת מרק
אפשרות 3
שיני שום כתושות
שום ירוק קצוץ (לא חובה)
אפשרות 4
פפריקה מתוקה ו/או חריפה
חוואיג' למרק
מלח
פלפל
אופן ההכנה
בקערה חותכים את העוף לחתיכות בגודל קופסת גפרורים
מערבבים בקערה נוספת את הביצה עם התבלינים לפי האפשרויות השונות (ניתן לשלב בין התבלינים השונים או להוסיף תבלין או להוציא תבלין לפי הטעם)
שופכים את תערובת הביצה על השנצילונים, מערבבים טוב טוב ומשהים במקרר ללילה או בוקר להכנה בערב, לספיגת הטעמים.
לפני הטיגון מערבבים שוב מצפים בפירורי לחם ו/או שומשום ומטגנים
רצוי לשים את השנצילונים המוכנים על נייר סופג לספיגת השמן.
ובתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
