חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שנצילונים במבחר טעמים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את השנצילונים הבאים ניתן לצפות בפרורי לחם ו/או שומשום brולכבוד הפסח בקמח מצה או כל קמח כשר אחר brאני מביאה את הגירסה של פירורי לחם עם שומשום
שנצילונים במבחר טעמים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את השנצילונים הבאים ניתן לצפות בפרורי לחם ו/או שומשום brולכבוד הפסח בקמח מצה או כל קמח כשר אחר brאני מביאה את הגירסה של פירורי לחם עם שומשום
הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוף פרפר או שניצל
פירורי לחם
שומשום
ביצה
שמן לטיגון
אפשרות תיבול 1
מלח
פלפל
כמון
כורכום
חרדל
אפשרות תיבול 2
רוטב סויה
חרדל
אבקת מרק
אפשרות 3
שיני שום כתושות
שום ירוק קצוץ (לא חובה)
אפשרות 4
פפריקה מתוקה ו/או חריפה
חוואיג' למרק
מלח
פלפל
אופן ההכנה
בקערה חותכים את העוף לחתיכות בגודל קופסת גפרורים
מערבבים בקערה נוספת את הביצה עם התבלינים לפי האפשרויות השונות (ניתן לשלב בין התבלינים השונים או להוסיף תבלין או להוציא תבלין לפי הטעם)
שופכים את תערובת הביצה על השנצילונים, מערבבים טוב טוב ומשהים במקרר ללילה או בוקר להכנה בערב, לספיגת הטעמים.
לפני הטיגון מערבבים שוב מצפים בפירורי לחם ו/או שומשום ומטגנים
רצוי לשים את השנצילונים המוכנים על נייר סופג לספיגת השמן.
ובתאבון
מגיש: raaya
מקור:
שתף את המתכון