הוראות הכנה
מרכיבים
קופסת שעועית אדומה
כוס אורז
בצל בינוני
300 גרם בשר עוף טחון
שמן
אופן ההכנה
אופן הכנת הבשר:
קוצצים את הבצל ומטגנים במעט שמן עד שהבצל שקוף ומרוכך מוסיפים את הבשר ומערבבים עש השבשר יהיה פירורים, מוסיפים את השעועית תוך כדי ערבוב ומבשלים כ-10-15 דקות.
אופן הכנת האורז:
שופכים את האורז לסיר עם כף שמן ומטגנים קלות כ-3 דקות.
מוסיפים את המים הרותחים והמלח.
מערבבים מכסים ומבשלים על אש קטנה 5 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
