בחברות המזון מוכרים בקופסת שימורים שעועית לבנה ברוטב עגבניות,הייתי רוצה לדעת איך להכין בבית brתודה מראש brלמעונינים בתבשיל פרווה יש לוותר על הבשר brהבצל המטוגן יעשיר את טעם השעועית brאת השעועית יש להשרות במים לילה קודם או להרתיח ולתת לשעועית להתקרר במים שהורתחו בישול השעועית אורך כשעתים בסיר לחץ כחצי שעה עד שעה
|
|
|
|
בחברות המזון מוכרים בקופסת שימורים שעועית לבנה ברוטב עגבניות,הייתי רוצה לדעת איך להכין בבית brתודה מראש brלמעונינים בתבשיל פרווה יש לוותר על הבשר brהבצל המטוגן יעשיר את טעם השעועית brאת השעועית יש להשרות במים לילה קודם או להרתיח ולתת לשעועית להתקרר במים שהורתחו בישול השעועית אורך כשעתים בסיר לחץ כחצי שעה עד שעה
|
הוראות הכנה
מרכיבים
שקית שעועית לבנה (500 גרם)
רסק עגבניות רבע עד חצי קופסה
שמן
כפית מלח,
חצי כפית פלפל שחור
כף פפריקה מתוקה
בצל קצוץ
נתחי בשר, עוף או עצמות
אופן ההכנה
לטגן עם שמן בסיר את הבצל הקצוץ עד גוון חום,
להוסיף רסק ותיבול לערבב עד להסמכה ולהוסיף את השעועית לטגן מעט עם הרסק להוסיף את חלקי הבשר ולטגן מעט להוסיף מים כשתי כוסות אחרי כיסוי השעועית והבשר .
להביא לרתיחה ולהנמיך את הלהבה.
לבשל כשעתים בערך או עד שהשעועית מוכנה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
