הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר' (חצי חבילה) שעועית צהובה "סנפרוסט"
לרוטב:
1 כפית טחינה גולמית.
2 כפות מים
1 כפית מיץ לימון טרי
קורט מלח דק
1/2 כפית חרדל
1 כפית שטוחה שמיר קצוץ דק
אופן ההכנה
מבשלים את השעועית הצהובה במים עד שמתרככת (עדיין שומרת על הצורה) להוציא ולסנן
את מי הבישול. לקרר ובינתיים להכין את הרוטב.
לערבב את כל מרכיבי הרוטב לתערובת אחידה ולצקת על השעועית המבושלת ממש לפני הגשה.
אפשר לשמור על השעועית המבושלת במקרר(בנפרד מן הרוטב) , להוציא לפני הגשה ולצקת את רוטב הטחינה שהכנו.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
