חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שקשוקה תרד ובשמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שקשוקה מיוחדת עם תרד וגבינה בולגרית.
שקשוקה תרד ובשמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שקשוקה מיוחדת עם תרד וגבינה בולגרית.
הוראות הכנה
מרכיבים
¼ ק"ג תרד קצוץ
150 גרם קוביות גבינה בולגרית
4 ביצים
לרוטב:
¼1 כוסות חלב
1 כף קמח
25 גרם חמאה
גרידה מ-¼ אגוז מוסקט
שן שום קצוצה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל- 170°c .
מרתיחים את החלב בסיר. בסיר נוסף ממיסים את החמאה. מוסיפים את הקמח לחמאה ומערבבים. מוסיפים את החלב המורתח לתערובת, מערבבים עד הסמכה. מתבלים לפי הטעם ומסירים מן האש.
כאשר התערובת מתקררת מעט, מוסיפים את התרד והגבינה ומערבבים.
מניחים את התערובת בכלי חסין אש ויוצרים 4 גומות. לתוך כל גומה יוצקים ביצה (מבלי לפגוע בשלמות החלמון) ומכניסים לתנור לאפיה (170°c) למשך 25 דקות.
מוציאים מן התנור, מקררים מעט ומגישים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: שף ענת שמעוני, ממטרו
שתף את המתכון