הוראות הכנה
מרכיבים
12 יחידות שרימפס, נקיים
1 כפית חמאה
1 כף שמן זית
לרוטב:
2 כוסות יוגורט עיזים
1 כוס שמיר וכוסברה קצוצים דק
7-8 עלי נענע
½ צ'ילי ירוק קצוץ דק
1 בצל שאלוט קצוץ דק
30 גרם צנובר קלוי
7-8 זיתי טאסוס מגולענים פרוסים לטבעות
2 עגבניות קלופות ומגורענות חתוכות לקוביות קטנות
3 כפות חומץ שרי
3 כפות שמן זית איכותי
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם.
מחממים במחבת את החמאה ושמן הזית, מניחים את השרימפס, ממליחים ומפלפלים. מטגנים את השרימפס דקה מכל צד ומוציאים מהמחבת.
במרכז הצלחת יוצקים שתי כפות מרוטב היוגורט ועליו מניחים שלושה חסילונים לסועד.
מגיש:
מקור: שף עומר מילר מבית פודארט
שתף את המתכון
