הוראות הכנה
מרכיבים
18 תאנים מיובשות
100 גרם צימוקים מושרים בברנדי(ללילה).
150 גרם תערובת אגוזי מלך קצוצים גס וצנוברים.
1 כף דבש
1 ביצה מופרדת + חלמון
½1 כפות סוכר
1 כוס בירה לבנה
1 כף שמן ו-1 כף קמח
אופן ההכנה
מסננים את הצימוקים המושרים ומערבבים עם תערובת האגוזים והדבש.
בעזרת סכין חדה יוצרים חתך בצד התאנים וממלאים בתערובת, סוגרים בעדינות וטובלים במעט קמח.
מקציפים את החלבון עם הסוכר, מערבלים יחד עם החלמונים הבירה השמן והקמח.
נועצים שפוד עץ ארוך בתאנים , טובלים בבלילה ומטגנים בשמן עמוק חם עד שהצבע זהוב עמוק.
מגישים מיד.
מגיש:
מקור: מה הטעם שלך? תפריט מכשירים - פלאפון
שתף את המתכון
