הוראות הכנה
מרכיבים
1.2 ק"ג בשר שריר חתוך לקוביות
1 תפו"א גדול חתוך לקוביות בינוניות
2 גזרים פרוסים גס
1 בצל חתוך לקוביות גדולות
150 גרם דלעת חתוכה לקוביות
150 גרם פטריות שמפיניון טריות חצויות
ביצים ככמות הסועדים
4 שיני שום שלמות, עם הקליפה (שטופות)
חצי קופסת שימורים של אפונה
1 קופסת שימורי פול מצרי, מסונן
3 כפות שמן
2 כוסות מים
1 כפית כורכום
1 כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית פפריקה חריפה
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
מסדרים את הבקר בתחתית סיר גדול וחסין אש. יוצקים מעל את השמן. מפזרים מעל הבשר ולצדדיו את תפוחי האדמה, הגזר, הדלעת, הפטריות, הבצל, הביצים והשום. זורים מעל הכל את כל התבלינים ויוצקים על הכל את המים. מכסים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך שעה וחצי. מנמיכים את החום ל-75 ומשאירים כל הלילה בתנור (כעשר עד שתים עשרה שעות).
בבוקר יש ריח מצוין וכולם כבר רוצים לאכול...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
