הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז פרסי מבושל
2 תפו"א חתוכים לריבועים קטנים
1 בצל קצוץ
שמן טיגון
1/3 כוס יין
½ כוס צנוברים קלויים
1 נקניק קבנוס פרוס לעיגולים
הבשר:
500 גרם בשר עוף טחון
1/3 כוס יין
2 כפות קטשופ
2 כפות רוטב חריף מתוק
½ כפית כורכום
½ כפית קינמון
2 שיני שום כתוש
אופן ההכנה
1. מטגנים את התפו"א עד שמתרככים ומקבלים צבע זהוב.
2. מוסיפים בצל , מערבבים ,מטגנים 2-3 דקות.
3.בקערה מערבבים את כל המצרכים עם הבשר הטחון ומעבירים למחבת עם התפו"א ומערבבים לאט, מטגנים על אש קטנה-בינונית כ 10 דקות.
4.מוסיפים את האורז המבושל ,מערבבים.
5. מוסיפים את הקבנוס ,מטגנים עוד 5 דקות. ומגישים.
בתיאבון...
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
