חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל אורז תפו"א ובשר עוף טחון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל אורז תפו"א ובשר עוף טחון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז פרסי מבושל
2 תפו"א חתוכים לריבועים קטנים
1 בצל קצוץ
שמן טיגון
1/3 כוס יין
½ כוס צנוברים קלויים
1 נקניק קבנוס פרוס לעיגולים
הבשר:
500 גרם בשר עוף טחון
1/3 כוס יין
2 כפות קטשופ
2 כפות רוטב חריף מתוק
½ כפית כורכום
½ כפית קינמון
2 שיני שום כתוש
אופן ההכנה
1. מטגנים את התפו"א עד שמתרככים ומקבלים צבע זהוב.
2. מוסיפים בצל , מערבבים ,מטגנים 2-3 דקות.
3.בקערה מערבבים את כל המצרכים עם הבשר הטחון ומעבירים למחבת עם התפו"א ומערבבים לאט, מטגנים על אש קטנה-בינונית כ 10 דקות.
4.מוסיפים את האורז המבושל ,מערבבים.
5. מוסיפים את הקבנוס ,מטגנים עוד 5 דקות. ומגישים.
בתיאבון...
מגיש: ira masler
מקור: אישי
שתף את המתכון