חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל בשר ואורז עם הפתעות בסיר אחד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל בשר ואורז עם הפתעות בסיר אחד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג שריר בקר חתוך לקוביות
2 גזרים חתוכים לגפרורים
2 בצלים חצויים ופרוסים
חצי כוס שמן
חצי קופסת שימורי אפונה
חצי קופסת שימורי תירס
5 תמרים יבשים מגולענים וקצוצים
3 שיני שום קצוצות
3 כוסות מים
1.75 כוסות אורז
2 כפיות מלח
חצי כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
בסיר ברזל יצוק מחממים את השמן. כאשר השמן חם מוסיפים לו כפית מלח. מוסיפים את הבקר ומטגנים, תוך ערבוב, כחמש דקות. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים, תוך ערבוב כרבע שעה, עד שהבצל משחים היטב. מוסיפים את הגזר והתמרים ומערבבים היטב. מוסיפים את המים, האפונה, התירס, המלח הנותר והפלפל השחור ומביאים יחד לרתיחה. מוסיפים את האורז, מערבבים , מרתיחים שוב, מנמיכים את האש ומכסים לבישול של כעשרים דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון