חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל חיטה בהשראת המזרח הרחוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הגירסה המקומית לאורז מטוגן.
תבשיל חיטה בהשראת המזרח הרחוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הגירסה המקומית לאורז מטוגן.
הוראות הכנה
מרכיבים
חיטה מבושלת (לפי ההוראות שעל האריזה)
2-3 כפות שמן זית
2 גמבות פרוסות דק
2 בצל ירוק קצוץ (כולל החלק הלבן)
חופן כוסברה קצוצה
2 ביצים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מחמים בסיר קטן שמן זית ומטגנים את רצועות הגמבה 1 דקה. מוסיפים את החיטה המבושלת, בצל ירוק וכוסברה ומטגנים 2-3 דקות נוספות , תוך ערבוב. שוברים את הביצים לקערית נפרדת ומקשקשים עם מזלג (כמו לחביתה). מוסיפים את הביצים לתבשיל בבת אחת ומיד מערבבים היטב עד שמתקבלת ביצה מקושקשת המצפה את שאר המרכיבים. מסירים מן האש , ממליחים, מפלפלים ומגישים מיד.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: לפי מתכון שעל האריזה
שתף את המתכון