חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל ירקות ביין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יכול לשמש כתוספת למנת בשר או עוף.
תבשיל ירקות ביין לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יכול לשמש כתוספת למנת בשר או עוף.
הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס שמן זית
2 בצלים , פרוסים דק
6 שיני שום , פרוסות
1 שורש סלרי גדול, חצוי וחתוך לפרוסות
1 שומר קטן, חתוך לרצועות
3 גזרים , חתוכים לגפרורים עבים
6 בצלים ירוקים (החלק הלבן בלבד), פרוסים
1 לפת קטנה, פרוסה וחתוכה לרצועות
3 לבבות ארטישוק , חצויים
מלח ופלפל שחור טחון טרי
2 גבעולי רוזמרין
1 גבעול טימין
1 כוס יין לבן
1 כוס מרק עוף צח
300 גרם פטריות טריות מסוגים שונים
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
1. מחממים בסיר כבד את השמן. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים 5 דקות.
2. מוסיפים את כל הירקות (חוץ מפטריות) ומטגנים 10 דקות. מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את גבעולי הרוזמרין והטימין, היין והמרק, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה מכסים את הסיר ומבשלים 25 דקות.
3. מוסיפים את הפטריות ומבשלים 20 דקות נוספות, עד שרוב הנוזלים נספגים ומתאדים. מעבירים את התבשיל לצלחת הגשה, זורים את הפטרוזיליה ומגישים.
מגיש: amitsur
מקור: יעל. מאגר מתכונים דינמו-תיקונים שלי
שתף את המתכון