הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם סייטן
1 בצל גדול
3 כפות שמן זית
½1 כפיות שום כתוש
10 עלי בזיליקום
300 גר' רסק עגבניות (כוס+ כף)
½ כוס מים
½ כף סוכר
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1. לקצוץ את הבצל, לחמם את השמן במחבת ולשים את הבצל במחבת. לטגן כ-5 דקות על חום גבוה תוך כדי ערבוב
2. לחתוך את הסייטן לקוביות ולהוסיף למחבת. לטגן 3 דקות נוספות. להוריד את החום לבינוני ולהוסיף את שאר המרכיבים. לתבל במלח ופלפל לפי הטעם ולערבב היטב. לבשל דקה נוספת
3. בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
