הוראות הכנה
מרכיבים
4 מנות עוף
2 כוסות גרגרי חומוס שהושרו לילה קודם לכן וסוננו
10 שני שום קצוצות
1/2 כוס שמן
2 בצלים גדולים קצוצים
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
פלפל שחור
מלח
1/2 כפית כורכום
מים
אופן ההכנה
מחממים בסיר רחב ושטוח את השמן ומזהיבים בו את הבצל והשום. מוסיפים לסיר את מנות העוף ומטגנים אותן, עד להשחמתן. מוסיפים גם את החומוס עם התבלינים ומים עד לכיסוי התערובת. מבשלים יחד עד לרתיחה ואז מנמיכים את האש וממשיכים לבשל על להבה קטנה עד שהחומוס והעוף מתרככים והרוטב נעשה סמיך.
מגיש:
מקור: בני סיידא
שתף את המתכון
