חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל עוף וחומוס מרוקאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המאכל ניתן לבשל גם בסיר לחץ כדי לקצר תהליכים
תבשיל עוף וחומוס מרוקאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המאכל ניתן לבשל גם בסיר לחץ כדי לקצר תהליכים
הוראות הכנה
מרכיבים
4 מנות עוף
2 כוסות גרגרי חומוס שהושרו לילה קודם לכן וסוננו
10 שני שום קצוצות
1/2 כוס שמן
2 בצלים גדולים קצוצים
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
פלפל שחור
מלח
1/2 כפית כורכום
מים
אופן ההכנה
מחממים בסיר רחב ושטוח את השמן ומזהיבים בו את הבצל והשום. מוסיפים לסיר את מנות העוף ומטגנים אותן, עד להשחמתן. מוסיפים גם את החומוס עם התבלינים ומים עד לכיסוי התערובת. מבשלים יחד עד לרתיחה ואז מנמיכים את האש וממשיכים לבשל על להבה קטנה עד שהחומוס והעוף מתרככים והרוטב נעשה סמיך.
מגיש: m73
מקור: בני סיידא
שתף את המתכון