הוראות הכנה
מרכיבים
כרעיים עוף
1 כוס גרגירי חומוס מושרים במים המהלך הלילה
פרוסות לימון כבוש - לא לוותר, משדרג את המנה!!
תבלינים: רוזמרין וטימין - אפשר טריים אך גם ניתן להשתמש ביבשים
שום כתוש
כוסברה קצוצה
בצל
שמן זית
מלח ופלפל
כורכום
אופן ההכנה
לטגן קוביות בצל בשמן זית, להוסיף שום כתוש.
לשים את כרעי העוף ולטגן מעט משני הצדדים.
על העוף לפזר מעט טימין ורוזמרין.
לשפוך את גרגירי החומוס על העוף, מעל את פרוסות הלימון הכבוש, מלח פלפל, כוסברה קצוצה, כורכום ומעט מים.
לבשל ולבשל ולא להתייאש. ככל שזמן הבישול ארוך יותר התבשיל מתעדן.
נהדר להגשה על אורז לבן.
מגיש:
מקור: שירי
שתף את המתכון
