חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל עוף עם זיתים ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעמים משתלבים של העוף והזיתים - טעים.
תבשיל עוף עם זיתים ועגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעמים משתלבים של העוף והזיתים - טעים.
הוראות הכנה
מרכיבים
שמן לטיגון
6 שוקי עוף
מלח
5-6 שיני שום, פרוסות
4-5 עגבניות, חתוכות לקוביות
1 כפית פריקה מתוקה
½1 כוסות מרק עוף צח
1 כפית זרעי כמון
זיתים ירוקים מזן סורי במשקל שווה למשקל השוקיים
5 גבעולי כוסברה
להגשה:
לימונים כבושים
כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
מחממים כרבע כוס שמן בסיר. מתבלים את השוקיים במלח ומטגנים היטב מכל הצדדים.
מוציאים ומניחים בצד.
מוסיפים לסיר את השום ומטגנים כדקה, בלי שהשום יישרף.
מוסיפים את העגבניות ואת הפפריקה ומבשלים כ-5 דקות.
מוסיפים את המרק, הכמון ואת שוקי העוף. מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים חצי שעה.
בינתיים מגלענים את הזיתים. שמים בסיר קטן, מכסים במים, מביאים לרתיחה ומסננים.
מחזירים את הזיתים לסיר וחוזרים על הפעולות עוד פעמיים.
מוסיפים את הזיתים ואת הכוסברה לסיר, מכסים ומבשלים חצי שעה נוספת.
מוסיפים לימונים כבושים וכוסברה קצוצה, מבשלים עוד 5 דקות ומגישים.
מגיש: amitsur
מקור: יעל - מאגר מתכונים דינמו
שתף את המתכון