חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל צוואר כבש ליום חורף קר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל צוואר כבש ליום חורף קר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם צוואר כבש חתוך לקוביות
1 קופסת שימורי אפונה, מסוננת מנוזלים
1 תפו"א קלוף וחתוך לקוביות
1 גזר גדול קלוף וחתוך גס
1 בצל פרוס
2 שיני שום קצוצות
1 כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
קבע כפית פפריקה מתוקה
1 כוס מין
1 כף שמן זית
אופן ההכנה
מחממים בסיר את שמן הזית. מוסיפים את הבצל ומטגנים קלות. מוסיפים את הכבש וסוגרים מכל הצדדים. מוסיפים את השום ומערבבים היטב. מוסיפים את תפוחי האדמה והגזר ומערבבים יחד כדקה. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. מוסיפים את המים ושוב מערבבים. מוסיפים את האפונה, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כשעה.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון