חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל קציצות ברוטב עגבניות וכרוב ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל קציצות ברוטב עגבניות וכרוב ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצה:
½ ק"ג בשר טחון
2 כפות פירורי לחם
3 ביצים
1 בצל מגורר על פומפיה
1 כף אבקת מרק פטריות
2 שיני שום כתושות
2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
מלח לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
½ כרוב ירוק חתוך לחתיכות
לרוטב:
שמן זית לטיגון
1 בצל קצוץ דק
4 שיני שום חתוכות
רסק מ- 3 עגבניות
1 קופסה קטנה של רסק עגבניות
מלח לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
4-5 טיפות טבסקו
אופן ההכנה
בקערה מערבבים בשר טחון עם בצל, ביצים, פירורי לחם, אבקת מרק פטריות, פטרוזיליה טרייה, שום כתוש, מלח, פלפל וטבסקו עד לקבלת עיסה אחידה.
יוצרים כדורים קטנים. בסיר כבד מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל והשום. מוסיפים רסק עגבניות טריות, רסק עגבניות מקופסה, כוס מים רותחים, מלח, פלפל וטבסקו ומביאים לרתיחה. חותכים את הכרוב לרצועות מוסיפים לרוטב ומנמיכים את האש.
מניחים בזהירות את כדורי הבשר על הרוטב עם הכרוב, מכסים ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל על אש נמוכה למשך שעה. ניתן להוסיף לתבשיל ¼ כוס אורז או ריבועי תפוחי אדמה לפני הכנסת הקציצות.
מגיש: קיבי
מקור: שום פלפל שמן זית
שתף את המתכון