חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל שעועית לבנה עם קוסקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דרך קלה ונהדרת להכין שעועית. כל מי שטעם אהב ובקש את המתכון - אז הנה הוא לפניכם. תהנו. brאת המתכון מכינים בסיר לחץ. למתכון נלווה קוסקוס מהיר הכנה.
תבשיל שעועית לבנה עם קוסקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דרך קלה ונהדרת להכין שעועית. כל מי שטעם אהב ובקש את המתכון - אז הנה הוא לפניכם. תהנו. brאת המתכון מכינים בסיר לחץ. למתכון נלווה קוסקוס מהיר הכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם שעועית לבנה שהורתחה במשך 10 דקות.
2 בצלים גדולים חתוכים קטן
2 חבילות כוסברה יפות וטריות
מים לכיסוי השעועית
¼ כוס שמן קנולה לטיגון
10 קוביות בשר גולש.
1 קופסת רסק עגבניות 280 גרם
תבלינים: מלח, פלפל שחור - לפי הטעם,
1 כף פפריקה אדומה
2 כפות אבקת מרק בטעם עוף..
קוסקוס דק מהיר הכנה.
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.שמים בסיר לחץ את השמן ומטגנים את הבצל החתוך עד להזהבה קלה.
2.מוסיפים לבצל את חתיכות הבשר ומטגנים אותן עד לסגירה.
3.מוסיפים את הכוסברה הקצוצה.
4. מנמיכים את האש ומערבבים את תערובת הבצל , הבשר והכוסברה במשך כ 15 דקות עד שמתקבלת מעין עיסה ירוקה עם הבשר.
5. מוסיפים את השעועית הרתוחה. מערבבים עד שהתערובת הירוקה עוטפת את השעועית.
6.מוסיפים מים פי 2 מגובה השעועית בסיר.
מוסיפים למים את רסק העגבניות והתבלינים ( בלי המלח) ומביאים לרתיחה.
סוגרים את סיר הלחץ ומבשלים במשך כשעה.
בתום הבישול מוסיפים מלח לפי הטעם.
אם השעועית עדיין לא רכה להמשיך ולבשל במשך זמן נוסף עד לריכוך השעועית.להכין את הקוסקוס לפי ההוראות.
לשים קוסקוס בצלחות אישיות ואת השעועית מעל - כל אחד ומידת הסמיכות הרצויה לו.
הערה: לסיר שעועית צריך לפחות 3 שקיות של קוסקוס.
מגיש: נלי שורץ
מקור: לא ידוע
שתף את המתכון