חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל תפו"א עם שעועית ונקנקיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ארוחה שלמה בסיר אחד.
תבשיל תפו"א עם שעועית ונקנקיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ארוחה שלמה בסיר אחד.
הוראות הכנה
מרכיבים
2-3 נקנקיות
1 כוס שעועית מופשרת (מסנפרוסט)
2 תפוחי אדמה
4 כפות שמן זית
1 בצל
1 שן שום כתושה
3 עלי תימין
2 פלפלים חריפים (ניתן לקצוץ דק דק או להכניס שלם ואז להוציא ואפשר לוותר בכלל)
לרוטב -
½ כוס מים
2 כפות שמן זית
מלח פלפל פפריקה
2 כפות רוטב צמתוק צ'לי
2 כפות רסק עגבניות
אופן ההכנה
1.לטגן את הבצל הקצוץ עם שום עד להזהבה בשמן זית.
2. לחתוך לריבועים את התפוחי אדמה .
3.להכין רוטב בקערה (לצקת יחד את החומרים ולערבב) להעביר את תפוחי האדמה והשעועית בקערה ולערבב.
5. להעביר את תפוחי האדמה והשעועית יחד עם הרוטב לסיר, לערבב להוסיף עלי תימין, לכסות את הסיר למשך 30 דקות
6.להוסיף נקנקיות חתוכות לעגולים ופלפל חריף לעוד 10 דקות.
7. לוודא שהתפו"א רכים ,לתקן תיבול ו...
6. להגיש חם....מממ....
מגיש: ira masler
מקור: שלי
שתף את המתכון