חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תות שדה בקוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השווקים מלאים בתות שדה יפהפה (נכון, לא טעים כמו פעם), זו העונה.
תות שדה בקוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השווקים מלאים בתות שדה יפהפה (נכון, לא טעים כמו פעם), זו העונה.
הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם תות שדה
3חלבונים
4 כפות סוכר
1 כפית מיץ לימון
1 כף קוניאק
150 גרם קוקוס טחון
אופן ההכנה
רוחצים היטב את התותים וחוצים אותם. מפזרים עליהם 2 כפות סוכר ומשהים אותם שעה במקרר. מקציפים את החלבונים עד שיתקשו. מוסיפים את הסוכר הנותר, מיץ לימון, קוניאק, חצי מכמות הקוקוס וחצי מכמות התות. מחלקים למנות. (רצוי בכוסות עם רגל גבוהה). מניחים על המילוי שבכוס כמה תותים ומפזרים קוקוס טחון.
מגיש: קיבי
מקור: אביבה גולדמן
שתף את המתכון