הוראות הכנה
מרכיבים
1 פרי פפאיה במשקל 1/2 ק"ג בערך
¾ כוס שום
½1 כפות מלח
1 כף סוכר
½1 כפות מונוסודיום גלוטמט (לא הכרחי)
אופן ההכנה
1. לשטוף היטב את הפפאיה ולחתוך לקוביות. להשתמש בכל הפרי: גרעינים, קליפה וציפה. את
הפטוטרת לזרוק.
2. להכניס את כל המרכיבים למעבד מזון ולעבד למחית חלקה ככל האפשר. להשאיר במעבד מזון
למשך שעה ושוב לעבד.
3. למרוח על סטייק בקר (צלעות) משני הצדדים. להניח סטייק על-גבי סטייק ולהכניס למקרר
למשך 12 שעות - חובה!
4. ראה הקדמה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
