חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפו"א ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בניגוד לירקות ממולאים , תפו"א לא נשמרים היטב במקרר ומקבלים טעם קמחי.
תפו"א ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בניגוד לירקות ממולאים , תפו"א לא נשמרים היטב במקרר ומקבלים טעם קמחי.
הוראות הכנה
מרכיבים
8-10 תפו"א דזירה (הסוג עם הקליפה האדומה סגולה) גדולים מקולפים
למילוי:
1 כוס אורז שטוף
1 בצל מגורד בפומפיה
1-2 כף רסק עגבניות
300 גרם בשר טלה, או בקר טחון
מלח, פלפל שחור, פלפל אנגלי, אפשר במקום המלח 2-3 כפות אבקת מרק עוף.
לציר: שמן זית
מים ו2-3 כפות כורכום.
אופן ההכנה
לחלק לרוחב לשנים את התפו"א ,להוציא את התוכן עם כפית כך שיווצר כיס גדול.
לישר מהצד השני קצת את הפינה שהתפו"א ישב טוב בסיר .
הסיר צריך להיות מותאם לכמות תפו"א לא יותר גדול .
לערבב את האורז עם הבשר והתבלינים לחלק למנות לפי התפו"א ולדחוס לתוך התפו"א
עד לפתח ולישר עד השפה.
להכניס את המים בכמות שתגיע עד ל- ¾ לפחות מהתפו"א, להכניס גם שמן והכורכום לסיר להניח את התפו"א עם הפתח כלפי מעלה ולייצב אותם בסיר שלא יזוזו (אם נשאר מקום בסיר אפשר להכניס עוד תפו"א קלופים)
להרתיח על אש גבוה ולאחר מכן לבשל על אש נמוכה עם כיסוי לבדוק כל פעם שנשארים נוזלים חצי מהסיר).
נשמר כיומים במקרר .
מגיש: shoshig
מקור: אישי
שתף את המתכון