חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוזוני אורז ומוצרלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפוזוני אורז ומוצרלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות אורז מבושל (רצוי עגול, אבל גם רגיל יצלח)
2 ביצים טרופות
200 גרם מוצרלה, קצוצה דק או מגוררת
1 כף עלי טימין או אורגנו, קצוצים
מלח ופלפל שחור, גרוס טרי
עד ½ כוס קמח פירורי לחם, לפי הצורך
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל החומרים, מלבד הקמח ופירורי הלחם. מוסיפים את הקמח בהדרגה ותוך
עירבוב, עד שמתקבלת תערובת נוחה לעבודה
2. מחממים שמן לטיגון עמוק לחום 170°c
3. צרים כדורים קצת יותר גדולים מכדורי פינג-פונג, ומצפים בפירורי לחם
4. מטגנים בשמן עמוק, עד שהכדורים מזהיבים. מניחים על מגבת נייר, לספיגת השמן.
מגישים חם
5. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: חני פרבר
שתף את המתכון