חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחים "אפויים" במיקרו - קינוח לעניין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנת קינוח קלה וטעימה brהרגע הכנתי וכבר נטרף, חבל ששכחתי לצלם ולהעלות את התמונה brבפעם הבאה שאכין לא אשכח לצלם ולשתף אתכם.
תפוחים "אפויים" במיקרו - קינוח לעניין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנת קינוח קלה וטעימה brהרגע הכנתי וכבר נטרף, חבל ששכחתי לצלם ולהעלות את התמונה brבפעם הבאה שאכין לא אשכח לצלם ולשתף אתכם.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי עץ אני מעדיפה את הזן האדום-מתוק, אפשר גם גרנד סמיט
כף סוכר
כפית קינמון
חצי כפית תמצית וניל
4 כפות יין
צימוקים (לא חובה)
ניתן להחליף את הסוכר בשקיות ממתיק או נוזל אך יש לפזר/למזוג
רק בסוף תהליך האפיה.
אופן ההכנה
ראשית שוטפים את התפוחים, מנקים מליבה וגרעינים (לא קולפים) משאירים את בסיס התפוח
סגור למניעת בריחת הנוזלים.
מניחים בעמידה בתוך קערה המתאימה למיקרוגל, מערבבים את יתר המצרכים ומוזגים לתוך
החלל שבכל תפוח.
מפעילים מיקרוגל בעוצמה מלאה ל-15 דקות (הבית מתמלא ניחוח משכר של וניל ויין)
מגישים כל תפוח בצלוחית אישית, יוצקים מהרוטב שנשפך לקערה אל תוך כל תפוח.
אפשר להוסיף בצד כדור גליה ו/או קצפת.
בתאבון!
מגיש: MIRSO
מקור: עצמי
שתף את המתכון