חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחי אדמה אפויים בירקות.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים וקל מאוד להכנה. brתוספת נהדרת לכל מנת בשר וגם לדגים.
תפוחי אדמה אפויים בירקות.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים וקל מאוד להכנה. brתוספת נהדרת לכל מנת בשר וגם לדגים.
הוראות הכנה
מרכיבים
6-תפוחי אדמה גדולים,מקולפים ופרוסים בעובי של 1-ס"מ
2-בצלים פרוסים לטבעות
1-פלפל אדום חתוך לרצועות
1-פלפל צילי חתוך לרצועות
2-שיני שום שלמים
1/4-כוס שמן זית
1-כוס מים
1/4-כפית פלפל שחור גרוס
1/4-כפית פלפל לבן
1/2-כפית כורכום
1/2-כפית כמון
1-כפית פפריקה מתוקה
1-כפית מלח
אופן ההכנה
לצקת בקערה גדולה שמן זית ולהוסיף את כל התבלינים,לערבב טוב..להוסיף את הפלפלים,בצל,
שום ותפוחי האדמה ולהמשיך לערבב.
להעביר את התערובת לכלי חסין אש ולהוסיף מים {לא מעל,לבחור פינה בצד}.
לכסות בנייר כסף ולאפות בתנור מחומם מראש ל-180 מעלות כשעה וחצי.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון