הוראות הכנה
מרכיבים
6-תפוחי אדמה גדולים,מקולפים ופרוסים בעובי של 1-ס"מ
2-בצלים פרוסים לטבעות
1-פלפל אדום חתוך לרצועות
1-פלפל צילי חתוך לרצועות
2-שיני שום שלמים
1/4-כוס שמן זית
1-כוס מים
1/4-כפית פלפל שחור גרוס
1/4-כפית פלפל לבן
1/2-כפית כורכום
1/2-כפית כמון
1-כפית פפריקה מתוקה
1-כפית מלח
אופן ההכנה
לצקת בקערה גדולה שמן זית ולהוסיף את כל התבלינים,לערבב טוב..להוסיף את הפלפלים,בצל,
שום ותפוחי האדמה ולהמשיך לערבב.
להעביר את התערובת לכלי חסין אש ולהוסיף מים {לא מעל,לבחור פינה בצד}.
לכסות בנייר כסף ולאפות בתנור מחומם מראש ל-180 מעלות כשעה וחצי.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון
