חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחי אדמה אפויים בשמנת ובזיליקום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשול תפוחי אדמה במיקרוגל ואחרכך בתנור , מקצר את זמן האפיה ומבטיח תוצאות טובות יותר. brהתיבול המיוחד מעשיר את הטעמים והופך את המנה לנאה לאירוח.
תפוחי אדמה אפויים בשמנת ובזיליקום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשול תפוחי אדמה במיקרוגל ואחרכך בתנור , מקצר את זמן האפיה ומבטיח תוצאות טובות יותר. brהתיבול המיוחד מעשיר את הטעמים והופך את המנה לנאה לאירוח.
הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם תפוחי אדמה לבנים (כ-6 יח')
1 שמנת לבישול (15%)
4 קוביות בזיליקום קפוא
2 כפיות שום מרוסק קפוא
1 כף שמיר קצוץ טרי
3 כפות שמן זית
1 כפית אבקת מרק בצל
1 כפית מלח
100 גרם פתיתי גבינה צהובה
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל- 200°c..
הכנת תפוחי האדמה:
לבשל במיקרוגל בצורה הבאה: לסדר את תפוחי האדמה כמו פרח על צלחת המיקרוגל. לכסות בכסוי פלסטי ,המיוחד למיקרוגל, ולהפעיל בעוצמה מלאה 4 דקות. להפוך את תפוחי האדמה על צדם השני ולחזור על הפעולה. לסובב את תפוחי האדמה, כך שהצד שפנה למרכז ה"פרח", יפנה החוצה, להפעיל את המיקרוגל ל- 2 דקות נוספות. להוציא ולקרר. בינתיים להכין את הרוטב:
במעבד מזון עם להב פלדה, להכניס את השמנת, הבזיליקום, השום, השמיר, אבקת מרק בצל ו-3 כפות שמן זית. להפעיל ערבוב כ-1 דקה לקבלת תערובת אחידה.
לקלף את תפוחי האדמה ולפרוס לפרוסות בעובי כ-½1 ס"מ (עם סכין חדה מורטבת במים), לסדר את הפרוסות ,בצלחת אפיה עגולה במעגלים, לצקת את הרוטב על פרוסות תפוחי האדמה עד כסוי מלא.
לאפות 20 דק' בחום 200°c - לפתוח את דלת התנור בזהירות,ולהוסיף את פתיתי הגבינה על תפוחי האדמה בתבנית. לסגור את דלת התנור ולהמשיך לאפות עוד 10 דק' עד שתפוחי האדמה יהיו מושחמים יפה.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון