הוראות הכנה
מרכיבים
750 גר' תפוחי אדמה קטנים שטופים היטב בקליפתם,
2 בצלים בינוניים חצויים
2 ראשי שום, חצויים לרוחב
1/2 כוס שמן זית
גבעולי רוזמרין וטימין לפי הטעם
2 עלי דפנה
מלח ופלפל
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).
2. שמים את כל החומרים בתבנית חסינת אש ומערבבים היטב.
3. מכסים בנייר אלומיניום ואופים כשעה, עד שתפוחי האדמה רכים.
4. מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים לאפות כ - 20 דק', עד שתפוחי האדמה משחימים .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
