הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
שמן זית
1 כפית אבקת מרק עוף
1 כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1. מניחים את תפוחי האדמה הקלופים וחתוכים בסיר, מכסים במים ומוסיפים כפית מלח. מביאים לרתיחה מיד מורידים מהאש ומסננים את המים.
2. מניחים את תפוחי האדמה בתבנית, מתבלים בתבלינים ושמן זית ומערבבים.
3. מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 למשך 45 דקות
4. משנים את חום התנור ל"גריל", מורידים את נייר האלומיניום ואופים עוד 10-15 או עד השחמה רצויה.
טיפ:
אם תפוחי האדמה נדבקים לתבנית, אפשר להוסיף מעט מים לתבנית למשך האפייה. הנוזלים יתאדו במהלך האפייה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
