הוראות הכנה
מרכיבים
תפוחי אדמה .חצי בקבוק צילי מתוק .10 שיני שום.1 מיכל שמנת לבישול.
מלח .שמן לטיגון כמות תפוחי האדמה ל6 8-סועדים כ2 ק"ג
אופן ההכנה
חותכים את תפוחי האדמה לקוביות בערך לגודל 2.5*2.5 מטגנים בשמן עד להזהבה ומעבירים לתבנית אפיה.מפזרים שום כתוש.מלח.רוטב צ'ילי ואת מיכל שמנת לבישול על תפוחי האדמה ולנענע את התבנית (לא לערבב כי תפוחי האדמה עלולים להתפורר)לעטוף בנייר כסף ולתנור בחום 180 מעלות ל-15 דקות.
בתיאבון
מגיש:
מקור: ספידי
שתף את המתכון
