הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי אדמה בינוניים, מבושלים בקליפה
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
1 תיבולית בזיליקום
1 כף מרגרינה או שמן זית
1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת
אופן ההכנה
לחתוך את תפוחי אדמה המבושלים בעובי 1 ס"מ.
לשמן במרגרינה כלי שטוח חסין אש, לסדר את תפוחי האדמה החתוכים.
להכניס לסיר את השמנת והתיבולית, להביא לרתיחה ולבשל כ-7 דקות.
לצקת את הרוטב על תפוחי האדמה, ולפזר למעלה את המגוררת.
לאפות בתנור בחום של 200 מעלות במשך 10 דקות ולהגיש.
מגיש:
מקור: קנור
שתף את המתכון
