הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תפוחי אדמה
2 בצלים חתוכים לרצועות
4 כפות שמן זית
מלח,פלפל שחור
כפית גדושה פפריקה מתוקה
2 כוסות מים רותחים
2 כפות של אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
1. קולפים וחותכים את תפוחי האדמה לקוביות .
2.בסיר בינוני,מטגנים בשמן זית את הבצלים החתוכים לרצועות עד שהם מזהיבים.
3.מכניסים את תפוחי האדמה לסיר ,מתבלים במלח,בפלפל שחור ובפפריקה ומערבבים.
4.מערבבים את המים הרותחים עם אבקת מרק עוף ויוצקים מעל תפוחי האדמה.
5. מבשלים כ- 30 דקות ,עד שתפוחי האדמה מתרככים והרוטב מסמיך.
מגיש:
מקור: ניר בלומנפלד
שתף את המתכון
