חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחי אדמה סגנון יווני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעדן פרוסות תפוחי אדמה בטעם פיקנטי.
תפוחי אדמה סגנון יווני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעדן פרוסות תפוחי אדמה בטעם פיקנטי.
הוראות הכנה
מרכיבים
700 גרם תפוחי אדמה
5 כפות שמן זית
1/2 כפית מיורן מיובש
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל שחור
1 שן שום
400 גרם עגבניות משומרות
3/4 כוס מרק צח או מים
6 פילה אנשובי
8 זיתים שחורים מגולענים
אופן ההכנה
קולפים ופורסים דק את תפוחי האדמה ומשרים את הפרוסות במים במשך כ-30 דקות .
לסנן את הפרוסות ולייבש.
להקפיץ את הפרוסות בשמן זית ולסדר בקדירה בשכבות.
זורים על הפרוסות מיורן, פטרוזיליה ותבלינים בין שיכבה לשיכבה
קולפים ומועכים את השום וזורים על תפוחי האדמה.
מפזרים למעלה את העגבניות עם המיץ שלהן ובוזקים מלח ופלפל.
יוצקים פנימה מרק או מים ומביאים לידי רתיחה.
מכסים היטב ומבשלים במשך 20 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים.
חותכים את פילה האנשובי לרצועות דקות ומסדרים בשתי וערב על תפוחי האדמה.
מעטרים בזיתים ומגישים מיד.
מתאים להגשה עם דגים צלויים או אפויים.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון