הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תפוחי אדמה קטנים
כורכום
מלח, פלפל שחור
פלפל אדום מתוק
פלפל אדום חריף
כוס פטרוזיליה קצוצה
לעיטור:
100 ג' צנוברים
כף שמן
אופן ההכנה
מטגנים את תפוחי האדמה בשמן עמוק, עד השחמה ומכניסים לקערה בינונית.
מוסיפים את התבלינים הנ"ל עם הפטרוזיליה הקצוצה ומערבבים .
מעבירים את תפוחי האדמה לקערת הגשה, מטגנים קלות את הצנוברים בכף שמן
וזורים אותם על תפוחי האדמה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
