הוראות הכנה
מרכיבים
8 תפוחי אדמה.
שמן זית
עשבי תיבול: שום כתוש, רוזמרין, טימין, כף מרק בצל, מלח גרוס, פלפל גרוס.
4 כפות שבבי בצל.
אופן ההכנה
לוקחים 8 תפוחי אדמה מכל סוג עם קליפה יפה.
חותכים לאורך עם הקליפה את תפוח האדמה ל - 8. מקבלים 8 חתיכות ציפס גדולות.
לתוך שקית ניילון רגילה גדולה מכניסים שתי כפות שמן זית לשומרי המשקל מספיק גם כף אחת. מוסיפים את עשבי התיבול והתבלינים ואת אבקת המרק והשבבים.
מערבבים את הכל בתוך השקית שכל התפוחים יקבלו את חלקם.
מכניסים לתנור על חום גבוה (בלי כיסוי) לשעה, מנערים את החבורה העליזה, מנמיכים את החום לחצי שעה נוספת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
