חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחי עץ אפויים בצימוקים וליקר בננות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפוחי עץ אפויים בצימוקים וליקר בננות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי עץ
50 גרם צימוקים שהושרו במים חמים כחצי שעה
רבע כוס ליקר בננה
4 כפות סוכר
1 כפית תמצית וניל
2 כפות רום
אופן ההכנה
מוציאים את ליבת התםוחים בעזרת סכין מתאימה. מניחים את התפוחים בתבנית אפיה. מניחים בחור של הליבה את הצימוקים. מערבבים את יתרת החומרים יחד עד שהסוכר נמס. יוצקים מהנוזלים על תפוחי העץ. מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 25 דקות. מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד כרבע שעה.
ניתן להגיש חם, בטמפרטורת החדר או קר.
מגיש: dylam
מקור: גב' חיה ארנרייך
שתף את המתכון