חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוחי עץ אפויים - קינוח דיאטטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנת קינוח דיאטטית וטעימה
תפוחי עץ אפויים - קינוח דיאטטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנת קינוח דיאטטית וטעימה
הוראות הכנה
מרכיבים
תפוחי עץ בשלים לא קלופים כמס' הסועדים
לרוטב שמספיק ל-4 תפוחים:
חצי כוס יין אדום מתוק
כף גדושה סוכר
כפית גדושה קינמון טחון
מעט צימוקים
מעט אגוזי מלך קצוצים
תנור מחומם מראש ל-180 מעלות
תבנית אפיה
נייר אפיה
אופן ההכנה
מרוקנים את ליבת התפוחים, חופרים בעזרת סכין ממרכז התפוח עד למעט מעל התחתית
למעין כוס צרה - מנקים מגרעינים.
מרתיחים את היין עם הסוכר והקינמון עד להמסה
מסדרים את התפוחים בתוך תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.
יוצקים במרכז כל תפוח מהרוטב עד ל 3/4 מגובהו, מוסיפים אגוזים
וצימוקים. אופים בתנור כחצי שעה עד לריכוך ומגישים חם.
אפשרות: להגיש לצד גלידה לייט (או רגילה אך כמובן נוספות קלוריות).
מגיש: MIRSO
מקור: אישי
שתף את המתכון