הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפוחים מגולענים (יש להרחיב מעט את קוטר הגילעון)
100 גרם אגוזים קצוצים
צימוקים בהירים או כהים - מה שמעדיפים
1 כף גדושה קינמון טחון
3 כפות סוכר חום - אם אין אפשר לבן
1 שקית סוכר וניל
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי המילוי יחדיו לתערובת
מסדרים בתבנית קטנה חד פעמית את התפוחים
מכניסים לתוכם את התערובת
אופים בחום נמוך כחצי שעה
את הנוזלים שהצטברו בתבנית יוצקים מעל התפוחים בעת ההגשה
*יש להגיש חם!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
