הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 תפוחי אדמה
1 כף קמח
תבלינים:
מרק עוף,
מלח ,
פלפל,
גריל עוף,
פפריקה מתוקה ומעט חריפה
מים כ-½ כוס.
שמן לטיגון
אופן ההכנה
חותכים את תפוחי האדמה לריבועים קטנים או לרצועות ציפ'ס עבות.
מכינים בקערה תערובת מהמים הקמח והתבלינים.
מכניסים את תפוחי האדמה לתערובת ומערבבים היטב.
מחממים את השמן בסיר טיגון ומטגנים את התפוח אדמה כמו שמטגנים ציפ'ס.
ומגישים מיד לאחר הטיגון שהציפ'ס עוד חם.
כתוספת אפשרי לתבול בקטשופ.
ב ת א ב ו ן.......
מגיש:
מקור: דלית
שתף את המתכון
