חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוח אדמה פרוס בתנור-מעדן ממכר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ריחני ומעדן ממכר מתאים לכל ארוחה כתוספת נפלאה עם מראה יפה וחגיגי
תפוח אדמה פרוס בתנור-מעדן ממכר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ריחני ומעדן ממכר מתאים לכל ארוחה כתוספת נפלאה עם מראה יפה וחגיגי
הוראות הכנה
מרכיבים
5-6 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים לעיגולים דקים
קערת מים קרים או מהברז
בזיליקום עלים טרייים
חצי כוס שמן זית
מלח
פלפל לבן
מלח
כף אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
משרים את תפוחי האדמה במים הקרים כשעה או יותר.
כמה שיותר זמן יותר יהיו פריכים .ליבש את תפוחי האדמה היטב
לערבב את כל חמרי התיבול
ליצוק על תפוחי האדמה ולערבב היטב.
לתת לנוח חצי שעה
לחמם תנור
לסדר את תפוחי האדמה כמו שבלול או טורים ארוכים כמו דומינו
ולאפות תחילה עטוף בנייר כסף
לאחר ריכוך להוציא את נייר הכסף
ולהשחים להזהבה רצויה
מגיש: דורית קוגמן
מקור: משפחתי
שתף את המתכון