חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תפוח עץ בגריל עם רוטב טופי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תפוח עץ בגריל עם רוטב טופי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1. ק"ג תפוח עץ
אבקת סוכר
רוטב טופי:
200 גר' סוכר
125 מ"ל מים
125 מ"ל שמנת מתוקה או מים חמים
אופן ההכנה
ממיסים את הסוכר עם 125 מ"ל מים ומבשלים עד לקבלת קרמל זהוב.
מורידים מהאש ומוסיפים לקרמל החם את השמנת או המים החמים,תוך ערבוב עדין, בשלב הזה הקרמל עשוי "לקפוץ", הזהרו והתרחקו מהסיר.
אופן ההגשה:
מגלענים עם כף ,פריזיאן או תפוחן את כל הגרעינים של תפוח העץ, כך שיתקבל "חור" במרכז כל צלחת.
חותחים את התפוח לפרוסות, צולים את התפוחים בגריל וכשהופכים בוזקים אבקת סוכר.
מגישים מניפת פרוסות תפוח עץ ועליהם יוצקים רוטב טופי.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון